Skip to content

Alina tagasiside: “Ma saan tänu Helinaudile oma 4-aastase kergemini uinuma.”

    Meie koju tuli Helinaut teise lapse ootamise ajal läbi sõbranna tungiva soovituse. Olin peaaegu kindel, et see valge müra masin mind uue beebiga aitama ei hakka, sest olin ma ju ka esimese lapsega erinevaid valgeid mürasid edutult proovinud. Tõsi, ma proovisin neid peamiselt telefoni erinevatest rakendustest. Aga hirm peatse magamatuse ees oli suurem ning seetõttu tellisin Helinaudi ikkagi koju ära. Sõbranna lubas, et see muudab mu elu!

    Ei teagi, kas mul õnnestus teise lapse näol saada “ideaalne magaja” või oligi asi just Helinaudis, kuid võrreldes esimese lapsega oli mu elu tõesti muutunud. Hakkasin juba vastsündinule uinudes valget müra laskma ning beebi, kes täna on 1-aastane ja paar kuud peale, uinub siiamaani väga kiiresti ja magab tõesti hästi. Ja nüüd ma olen nagu oma sõbranna, kes kõigile Helinauti soovitab – see tõesti töötab!

    Täiesti ootamatu abi on Helinaudist viimased paar kuud lisaks beebi uinumisele ka esimese lapse, 4-aastase poisiga. Laps, kel muidu läheb uinumiseks ca 40 minutit, jääb Helinaudi töötamisel magama ca 10 minutiga. Juhuse tahtel pidin mõni kuu tagasi panema beebit ja suuremat last korraga magama ning märkasin, et suurem uinus erakordselt kiiresti. Muidugi pidin ma seda kohe uuesti katsetama ning praegu on see meie unerutiini osa. Pesu, raamatu lugemine ja valge müra tööle ning voodisse! Oleme tänu sellele lühendanud õhtust magama panemise protsessi ikka väga olulisel määral.

    Nüüd käin ja soovitan Helinauti kõikidele tuttavatele, et ka nemad saaksid paremini magada – sest see tõesti töötab!

    (Tagasiside kategooria on meie blogis uus. Kui soovid ka ise saata meile oma pikemat kommentaari ja pilte Helinaudi kasutamisest – võta meiega ühendust. Kingime Sulle järgmise tellimuse jaoks tasuta transpordi. Kirjuta meile FacebookisInstagramis või info@peutnon.eu.)