Skip to content

Laura tagasiside: “Uni paranes nii pere pisikesel kui emmel.”

    Laura tagasiside

    Helinaut tuli meie ellu vanaemalt tellitud jõulukingina. Enne seda olin tellinud järelturult sarnase kuid palju lihtsama seadme, mis paraku andis heli kvaliteedilt kõvasti soovida. Kohe peale kingi avamist sai Helinaudist meie suur sõber ja abimees. Meie – sest uni ei paranenud mitte ainult pere pisikesel vaid ka emmel.

    Enam ei äratanud köögist kostvad kulbiliigutused, õuest kostev koera haukumine või issi naer kõrvaltoast. Vahel sai isegi teises toas filmi vaadata. Suur sõber Helinaut tuli kogu perega kohe ka maailma avastama kaasa. Pildil olemegi käesoleva aasta veebruaris Mehhikos, Cancunis tudumas.

    Kahjuks jäi aga sõbra teekond meiega üürikeseks, kuna ta otsustas Lõuna-Korea reisi ajal hotellis patjade ja tekkide vahele peitust mängima minna ning sinna ta ka jäi. Jääb vaid loota, et kes iganes ta ka sealt ei leiaks, oskab teda samal moel hinnata kui meie seda tegime. Mis muud, kui vaja uut sõpra, sest ilma me enam ei oska.

    (Tagasiside kategooria on meie blogis uus. Kui soovid ka ise saata meile oma pikemat kommentaari ja pilte Helinaudi kasutamisest – võta meiega ühendust. Kingime Sulle järgmise tellimuse jaoks tasuta transpordi. Kirjuta meile FacebookisInstagramis või info@peutnon.eu.)