Skip to content

Parema une kombo! Helinaut x Ööh

    Rohkem (I)und!

    Kas oled kunagi mõelnud, et lume ja une ootamine on sarnased? Mida pinevamalt ootad valgete räitsakate langemist vöi seda, et magus uneliim juba ometi Sinu vöi Su lapse laud kokku liimiks, seda suurema töenäosusega jäävad nad tulemata?

    Lume langemise tõenäosuse suurendamiseks ei oska me nõu anda. Küll aga saavad Helinaut ja Ööh Sulle abiks olla une kiiremal saabumisel. Kui Sinul või Su beebil on raskusi uinumise või unes püsimisega, siis on see aastalõpu pakkumine just Sulle.

    Ostes Helinaudi ja Ööhi parema une kombo, on kahe toote hind kokku Sulle vaid 99.9€ ehk säästad 12%. Enne 17.00 tasutud tellimused paneme teele juba samal tööpäeval, et hea uni või kingipaki sisu saabuks esimesel võimalusel.

    Parema une kombo! Helinaut x Ööh Hind: 113.5€ 99.9€

    Kampaania kestab kuni 31.12.2022

    Osta kohe

    Tooteinfo

    Kottpimedus ning ühtlane helifoon on ühed olulisemad komponendid hea unekeskkonna saavutamisel. Soetades Helinaudi ning Ööhi parema une kombo, on toodete hind Sinu jaoks 12% soodsam ehk vaid 99,9€.

    Helinaut

    Valge müra masin, mis mangib 29 erinevat heli.

    • Toimib ka kui öölamp
    • Taaslaetava aku kestvus 7 tundi
    • Taimeri funktsioon (30, 60 ja 90 min)

    Ööh

    Täispimendav kardin, mida saab kasutada nii kodus kui ka reisil.

    • Kinnitub aknale iminappadega.
    • Mõõtmed 120×200 cm, suurus on muudetav takjakinnituste abil
    • Õmmeldud käsitööna Eestis

    Ööh brandist

    Ööh brand on alustav Eesti ettevõte, kelle tegemistest ja tootest on võimalik leida rohkem informatsiooni nende Instagrami kontolt @oohbrand