Skip to content

Helinaut – korduma kippuvad küsimused ehk KKK

    Valge müra masin Helinaudi kohta on aja jooksul tulnud enne ja pärast ostmist küsimusi ning paljud neist korduvad. Oleme mõned kõige populaarsemad siin koos vastusega välja toonud – ehk leiad ka oma küsimusele juba siit vastuse. Kui Sinu küsimus jääb vastuseta, võta meiega julgesti ühendust info@peutnon.eu.

    Mis on valge müra (ehk white noise)?
    Valge müra on ühtlane heli, mis ei muutu läbi aja. Valget müra tekitavad näiteks föön, ventilaator, kuid valge müra võib olla ka ühtlane vihmasabin või merekohin.

    Kuhu helimasin toas paigutada?
    Helimasin tuleks asetada voodist veidi kaugemale. Ideaalne asukoht on väljast poolt tuleva müra allika lähedusse – näiteks toa ukse kõrvale või akna alla.

    Kui kaua helimasin Helinaut järjest mängib?
    Aku kestvus on 7 tundi. Kui helimasin ühendada vooluvõrku, mängib helimasin seni kaua kuni see välja lülitatakse. Lisaks on võimalik valida 3 erineva taimeri vahel – 30min, 60min ja 90min.

    Kas Helinaut lülitab ennast mingi aja pärast ise välja?
    Kui Sa valid taimeriga automaatse väljalülituse režiimi, siis jah. Tavaolekus mängib Helinaut nii kaua, kuni aku saab tühjaks. Kui toitejuhe on taga, mängib Helinaut nii kaua kui vaja.

    Kas helimasinal on ka helide katkemisi?
    Ei. Helide kuulamisel on väga raske tuvastada hetke, mil sama heli uuesti mängima hakkab. Kõik helid on väga autentsed.

    Kas kasutusjuhend on kaasas?
    Pakendist leiate juhendi, kuid soovi korral saate allalaadida siit.

    Kui pikk on tarneaeg?
    Anname endast parima, et makstud tellimused postitada sama tööpäeva õhtul juhul kui makse laekub enne kella 17.00.

    Kes võiksid helimasinat kasutada?
    1) Beebid ja väikelapsed. Kuna valge müra on ühtlane, siis laste jaoks tekitab see turvatunde, mis aitab lapsel rahuneda ning kergemini uinuda. Ühtlasi aitab valge müra summutada lapse magamistoast väljast poolt tulevaid helisid – iga järsu heli peale ei ärka laps üles! Helimasinat on ka mugav igale poole kaasa võtta. Kui olete väljaspool kodu, siis tihti erineb väline müra harjumuspärasest. Helimasin aitab luua lapsele kodusema tunde ning ta uinub kergemini. Loe rohkem siit.

    2) Täiskasvanud, kellel on raskusi uinumisega. Raskused uinumisel võivad olla põhjustatud nii ärevusest kui ka segavatest faktoritest – näiteks norskamine.

    3) Täiskasvanud, kes soovivad paremini keskenduda. Kuulates valget müra kõrvaklappidest, suudab inimene paremini keskenduda. Samuti aitavad helimasina looduslikud helid inimestel lõõgastuda.

    Helinaudi helidesse on tulnud valjema volüümi kasutamisel veider krabin. Mis seda põhjustab ning kuidas sellest vabaneda?

    Enamasti on selle probleemi põhjuseks tolm – näiteks, kui helimasina läheduses on remonti tehtud või helimasin on sattunud lihtsalt tolmurohkesse keskonda. Tolm võib tungida läbi riide ning segada kõlari võnkumist.

    Tolmuprobleemi võib aidata parandada tolmuimejaga või surveõhuga puhastamine läbi Helinaudi kõlari riide.